Nieuw in de salon: De pigment behandeling. Meer informatie

waddis

Een echte aanrader voor iedereen die de eerste tekenen van huidveroudering willen tegengaan. De huid wordt in een optimale conditie gebracht. Het is een sterke anti-oxidant, waardoor de huid ook in een optimale conditie wordt gehouden. Een zeer complete behandeling voor iedereen die er mooi en jeugdig uit wil blijven zien.

Behandelmethode

In de behandelingen worden er speciale huidpeelingen gebruikt die de tekenen van huidveroudering verminderen. Daarnaast wordt er een actieve en effectieve skin resurfacing solution gebruikt. Het amandelzuur stimuleert de productie van collageen en retinol stimuleert de elastine. Zo blijft de huid stevig, vermindert de roodheid en blijft de huid een gezonde uitstraling behouden.

Advies van de specialiste

Voor de verzorging van de huid thuis zijn de producten van pH formula aan te raden. Ze ondersteunen de behandeling en verbeteren het resultaat op langere termijn. Na de peelingen is het nodig om de PHformula U.V. protect SPF30+ of U.V. protect SPF50+ te gebruiken. Deze producten beschermen de huid tegen UV-stralen.

Wilt u ook weten of de 365 power A.G.E een geschikte behandeling voor u is neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo