Nieuw in de salon: De pigment behandeling. Meer informatie

boom-header

De Afrikaanse biologische Vitamine-C-behandeling voor een directe en natuurlijke anti-ageing

Deze ultra huidverstevigende anti-aging behandeling is rijk aan 100% Afrikaanse biologische vitamine C uit de Baobab-boom. De huid krijgt een enorme vitaminenboost, waardoor het collageen en de elastine in de huid gestimuleerd worden. De huid ziet er zichtbaar steviger uit en de huidstructuur is verfijnd. Voor een zichtbaar frissere en jongere huid.


De resultaten van de vitamine C behandeling:

  • Een frisse huid
  • Vertraagt huidveroudering
  • Een egale huid
  • Een gehydrateerde huid
  • Een betere bescherming tegen UV stralen

De behandelmethode

Deze behandeling kan het hele jaar gedaan kan worden. Tijdens de behandeling wordt een maximale concentratie vitamine C gebruikt om de huid te beschermen tegen huidveroudering. Het Retinol stimuleert de cel vernieuwing en het hyaluronzuur geeft de huid een vocht boost. Na de behandeling is de huid beter beschermd tegen UV stralen.

Advies van de specialiste

Om het resultaat van de behandeling optimaal te houden is het belangrijk om dagelijks de E.X.F.O. cleanse te gebruiken om de kalmerende eigenschappen. De crème met Vitamine C verhoogt de weerstand van de huid en houdt het vochtgehalte met 112% vast. Door een optimale huidverzorging blijft de huid zacht en voelt comfortabel aan. Het geconcentreerde Vitamine C serum vermindert de roodheid en de donkere vlekjes op de huid.

Wilt u ook weten of de Afrikaanse biologische Vitamine C een geschikte behandeling voor u is neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo