shutterstock_451523404

Chronische roodheid is een huidprobleem waar veel mensen last van hebben. Het komt vooral voor bij mensen met een lichte en dunne huid. Op de gezichtshuid zijn rode vlekjes, die meestal bestaan uit zichtbare kleine bloedvaatjes te zien. Rode vlekjes kunnen ook worden veroorzaakt door een geïrriteerde huid of spinnaevi (spinvormige verwijde haarvaatjes) of bloedblaasjes.

De behandelmethode

Voor het behandelen van chronische roodheid gebruikt de specialiste verschillende methoden waaronder de CR behandeling die de roodheid vermindert. Ook de gesprongen adertjes (couperose of rosacea) en de extreem gevoelige huid kunnen prima behandeld worden met de Resurfacing peeling. Deze bijzondere peeling bevat actieve Farmaceutische werkstoffen die de huid weer gezonder maken. Na afloop van de behandeling is de roodheid vermindert en zier er weer veel egaler uit.

Advies van de specialiste

Uiteraard ontvangt u advies over de verzorging van uw huid thuis. Een huid met chronische roodheid heeft speciale huidverzorging nodig. Daarnaast krijgt u tips om de roodheid zoveel mogelijk te voorkomen. Wij adviseren deze behandeling voor een optimaal resultaat in een kuur te doen van 4 behandelingen.


Voor de behandeling
Na de behandeling
ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo