Nieuw in de salon: De pigment behandeling. Meer informatie

huidpeeling

Verkwikt de huid, vermindert zichtbaar fijne lijntjes & rimpels, zachtere hergetextureerde huid direct een mooi stralend resultaat

Een medium sterke medische peel die de huid revitaliseert door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleert mitose van de huid. De medische behandelingen verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën en egaliseert de huidteint.  Deze behandeling kan gedaan worden wanneer de huid gewend is aan huid verbeterende behandelingen. Een intensieve behandeling voor de huid na de behandeling moet de huid minemaal 14 dagen een SPF gebruiken. De huid zal er zichtbaar gladder en stralender uitzien.

Voor een optimale werking van de peeling is het aan te bevelen 2 weken voor de peeling te starten met de juiste producten ter voor bereiding. Al na 1 behandeling resultaat maar voor het mooiste effect raden wij 3 tot 4 behandelingen aan.  Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

De medische huidpeeling kan in een kuurverband worden uitgevoerd. Een kuur kan bestaan uit 3 behandelingen met steeds een interval van 2 tot 4 weken tussen iedere behandeling.

*Veel geboekt

Wilt u ook weten of de Medische huidpeeling een geschikte behandeling voor u is neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo