Nieuw in de salon: De GeneO+ behandeling. Meer informatie


“Om op een natuurlijke manier rimpels en fijne lijntjes te verminderen”

 

De resultaten van de microneedling behandeling/kuren:

  • Een gladde en frisse huid
  • Fijne poriën
  • Rimpels en fijne lijntjes verminderen
  • Een fijnere huidstructuur
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Minder zichtbare littekens bij acne, na een operatie- of huidveschadiging

De behandeling en kuren

Fijne lijntjes rond de ogen, rimpels in het gezicht, een verslapte huid of huidproblemen willen de meeste mensen het liefst voorkomen. Huidproblemen kunnen we niet altijd voorkomen maar er zijn wel specifieke behandelingen die de huid gladder, mooier en steviger maken waarbij ook de rimpels en lijntjes minder zijn geworden.

De aanpak

De microneedling behandeligen zijn zeer geschikt, en één van de weinige manieren om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren. Op een effectieve, natuurlijke manier wordt de nieuwe aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid weer steviger wordt, rimpels verminderen en de huid weer soepeler wordt.

Het effect van de behandelingen is na ongeveer zes weken zichtbaar. De huid heeft namelijk tijd nodig om nieuw collageen en elastine aan te maken. Mede door de hoogwaardige werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en blijft het herstel van de huid nog maanden doorwerken.

Na een huidanalyse kunnen we vaststellen in hoeverre de micro-needling een geschikte behandeling voor u is. Deze veilige en effectieve behandelingen hebben geen nadelige gevolgen voor de huid en kunnen het beste in kuurverband met een tussentijdse pauze van 4 weken na iedere behandeling gedaan worden.

Wilt u ook weten of de microneedling een geschikte behandeling voor u is neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.