shutterstock_74219182-2

Houd uw huid gezond en jeugdig!

Deze speciale behandeling bevat peptide. Deze peptide stimuleren de fibroblasten in de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Dat zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt. De huid ziet er gezonder uit en fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. De huid krijgt een directe lifting. van deze behandeling geeft uw huid een gezonde uitstraling.

“De peptide Power behandeling is een wetenschappelijk onderbouwde manier om de huid te verjongen”.


De resultaten van de peptide power behandeling:

  • Een jeugdige huid
  • Gezonde uitstraling
  • Minder kraaienpootjes
  • Minder voorhoofdrimpels
  • Stevige en strakkerehuid
  • Behoud van elasticiteit bij halst en decolleté
  • Vermindert rimpels rond de mond

De behandelmethode

Tijdens de behandeling gebruikt uw schoonheidsspecialiste een unieke combinatie van Palmitoyl Tripeptide-1 en gehydroliseerd collageen gebruikt die in combinatie met overige actieve werkstoffen een mooi resultaat. Het peel off masker geeft een uniek herstel aan de huid doordat het de huid afsluit en overige actieve werkstoffen dieper in de huid transporteert. Deze behandeling is bedoeld om de jeugdigheid van de huid te behouden. Het is zeer geschikt als anti-aging behandeling omdat het rimpels vermindert ronde de ogen, het voorhoofd en rond de mond en elasticiteitsverlies bij de hals en decolleté tegen gaat.

Advies van de schoonheidsspecialiste

Uiteraard ontvangt u een huidverzorgingsadvies op maat. Ieder huid heeft een andere aanpak nodig. Uw huidtype, uw leefwijze en de weersomstandigheden hebben allemaal invloed op uw huid. Hoe beter de samenwerking is met de schoonheidsspecialiste, hoe hoger het resultaat is voor uw huid.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo