Nieuw in de salon: De pigment behandeling. Meer informatie

pigment-vlekken

Huidpeelingen zijn zeer geschikt iedereen die er beter uit wil zien en pigmentproblemen definitief wil oplossen. De intensieve huidpeelingen zijn een uitstekende manier om uw huid te verjongen en werken verhelderd op het pigment en maken de huid weer gezond. De huid wordt gladder, rimpels en lijnen vervagen en het pigment vermindert aanzienlijk.

De behandelmethode

De specialiste reinigt eerst de huid daarna word er een speciale pigmentpeeling aangebracht deze blijft maximaal 10 minuten zitten en kan enige prikkeling geven op de huid.
De dode huidlagen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen word bevorderd. Uw huid vernieuwd zich in ongeveer 10 dagen. Vaak al na één behandeling heeft u een zichtbaar resultaat.

Advies van de specialiste

Uw huid kan na de behandeling afhankelijk van de huid gevoelig aanvoelen, dat is een normale reactie. Maak de eerste dagen geen gebruik van de sauna, vermijd te wam douchen en ga de huid niet scrubben. Na de behandeling raden we aan om de PH Formula producten te gebruiken om de huid te herstellen en de pigment aanmaak te verminderen. De medische lijn van PH Formula beschikt over een speciale Mela crème die het pigment afbreekt een mooie combinatie met de Mela (pigment) behandeling. Gedurende 2 weken na de huidpeeling is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon. Een hoge UV-filter is belangrijk om hyperpigmentatie te voorkomen. Wij adviseren deze behandeling voor een optimaal resultaat in een kuur te doen van 4 behandelingen.

Wilt u ook weten of we u kunnen helpen met pigment verminderen neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo