Nieuw in de salon: De pigment behandeling. Meer informatie

shutterstock_544399165

Een behandeling die het hele jaar gedaan kan worden. Een maximale concentratie vitamine C wordt in de huid opgenomen waarmee vroegtijdige huidveroudering behandeld kan worden. Retinol stimuleert de celdeling en de hyaluronzuur geeft een superieure hydratatie.

L-ascorbic Acid die aanwezig is in de vitamine C poeder stimuleert de collageen productie, anti-oxidant brengt pigmentaanmaak in balans, versnelt de genezing verbetert de doorbloeding en geeft een betere bescherming tegen UV beschadigingen.

Productadvies voor thuisgebruik:

  • E.X.F.O. cleanse in verband met de kalmerende eigenschappen. 100 ML € 29,00
  • Vitamine C crème verhoogt het vochtgehalte met 112% na 2 uur. Zorgt voor een lange hydratatie en behoud van vocht in de huidlagen. Geeft een zachte, comfortabele huid. Vermindert de roodheid die is ontstaan door rosacea en vermindert donkere vlekjes. 50 ML € 69,00
  • Vita C Serum een geconcentreerd serum boordevol Vitamine C voor een exceptioneel sterke anti-oxidatie. Dankzij de unieke cel tot cel communicatie worden ook de dieper gelegen vitale cellen voorzien van een flinke dosis Vitamine C. Verheldert de huid op een zichtbare wijze terwijl de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit serum kan onder de Vitamine C crème gebruikt worden. Inhoud 30 ML € 69,00.
  • Het gebruik van U.V. protect SPF 30+ of U.V. protect SPF 50+ is van essentieel belang om de huid te beschermen tegen UV stralen. Inhoud 50 ML € 45,00

Wilt u ook weten of de Vitamine C een geschikte behandeling voor u is neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.

ph-formula-blacka
bergman
kalahari-logo