Nieuw in de salon: De GeneO+ behandeling. Meer informatie


Omdat ik weer blij ben u terug te zien in de salon heb ik een speciale welkom terug power behandeling samen gesteld. Deze behandeling bestaat uit de volgende handelingen en geeft een direct resultaat.

Ik begin de behandeling met een mild peelende reiniging. Deze reiniging kalmeert, hydrateert en verzacht de huid terwijl roodheid en irritatie worden verminderd. De algehele gezondheid van de huid verbeterd.

Vervolgens de skin primer deze reinigt en ontvet de huid en garandeert optimale opname van de actieve werkstoffen.
De volgende stap is de dermabrasion cream deze crème is speciaal ontwikkeld voor een milde maar effectieve skin resurfacing. Op basis van salicylzuur en retinol zorgt voor een oppervlakkige exfoliatie, celvernieuwing en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Daarna het C.R. complex een actieve werkstof die onder andere Retinol bevat waardoor collageen gestimuleerd word.

Vervolgens het peel-off masker dit masker bevat geactiveerd houtskool waardoor de huidbarrière wordt beschermt en versterkt. De huid wordt zacht, glad en stralend.

Het Vitamine C serum en poeder kunnen nu worden aangebracht. Hier zit onder andere hyaluronzuur in voor een superieure hydratatie. Een geavanceerd systeem waarmee vroegtijdige huidveroudering behandeld kan worden.

De post recovery cream zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Bestrijdt droogte en heeft ontstekkingsremmende en anti-oxiderende eigenschappen.

Ik sluit de behandeling af met de U.V. Protect SPF30+ deze crème bevat zowel UVA als UVB bescherming werkt herstellend op de huid en voorkomt verdere beschadiging door U.V. licht.

Wekom terug.