Dat huidverbetering meer is dan alleen een gezond voedingspatroon, voldoende slaap en veel water, moeten we op een gegeven moment allemaal onder ogen zien. Natuurlijk zijn deze factoren altijd ontzettend belangrijk, maar hoe goed we ook ons best doen: huidveroudering kunnen we niet voorkomen. Ook andere huidproblemen zoals littekens en acne vereisen een andere aanpak. Maar welke?

Weer blij met je spiegelbeeld

Er zijn tegenwoordig zo veel behandelingen en methodes beschikbaar dat het behoorlijk lastig kan zijn om te bepalen wat nu écht werkt. Wat jij zoekt is een methode die ervoor zorgt dat je weer blij wordt van je eigen spiegelbeeld, omdat je die jeugdige, frisse uitstraling terug hebt. Het is daarom de hoogste tijd om kennis te maken met de Dermapen.

Verstevigen en egaliseren

Een behandeling met de Dermapen is erop gericht om je huid te verstevigen en rimpels en lijntjes te verminderen. Met behulp van de speciale pen worden namelijk heel kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor het zelfherstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd wordt tijdens de behandeling hyaluronzuur diep in de huid aangebracht. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die zich onder andere bevindt in ons bindweefsel, maar ook een belangrijke rol speelt in processen als wondgenezing. Wat hyaluronzuur zo bijzonder maakt, is dat het in staat is om grote hoeveelheden vocht aan zich te binden. Het schijnt dat de stof zelfs tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden! Dit is de reden dat de stof een belangrijke rol speelt voor de hydratatie en het volume van de huid. Het nadeel van de stof is dat die afneemt naarmate je ouder wordt, wat ervoor zorgt dat je huid minder soepel, vol en jong wordt: huidveroudering treedt in.

Huidverjonging

Doordat de Dermapen in staat is om hyaluronzuur zo diep in de huid aan te brengen, is de behandeling één van de natuurlijkste manieren om de huid te verjongen. Daarnaast is de methode geheel veilig én volledig hygiënisch. Ook heeft de behandeling als grote voordeel dat je er niet van hoeft te herstellen, in tegenstelling tot veel andere, meer ingrijpende procedures.

Kuurverband

Je kunt de behandeling ondergaan in combinatie met andere huidbehandelingen, maar ook in kuurverband voor het mooiste resultaat. Juist wanneer je meerdere behandelingen met de Dermapen ondergaat, zal je huid er namelijk steeds langer jong en egaal gaan uitzien. Dit betekent helaas niet dat we huidveroudering kunnen voorkomen. Een opfrisbehandeling op zijn tijd zal altijd nodig blijven. Wél is het resultaat al binnen twee dagen na de behandeling zichtbaar: een jeugdige, frisse uitstraling!

Huidverbetering op alle vlakken

De Dermapen is niet alleen in te zetten voor een jongere uitstraling, maar ook bij:

  • acne en acnelittekens
  • grove huid en grote poriën
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • couperose
  • striae
  • brandwonden
  • zonbeschadigde huid