Vanaf vandaag heeft Schoonheidssalon Esthetica een extra hoogwaardig merk aan het assortiment toegevoegd, namelijk Sothys. Sothys staat al meer dan 75 jaar voor knowhow, noviteit en kwaliteit hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing.

Welkom in de wereld van Sothys.

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Al bijna 75 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. “La Maison Sothys”, een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.