Voel jij ook een steek van jaloezie wanneer je vrouwen met een stralende, smetteloze huid voorbij ziet komen? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar wordt jouw huid alsnog door oneffenheden ontsierd. Kleine wratjes rond je ogen of in je hals, rode adertjes of bloedblaasjes op je wangen en bobbeltjes bij je neus. Het is een kleine greep uit de vele veelvoorkomende huidoneffenheden. Hoewel dit soort plekjes je erg onzeker kunnen maken, zijn ze vaak onschuldig én gelukkig ook goed te behandelen.

Huidoneffenheden verwijderen

Esthetica is gespecialiseerd in het verwijderen van huidoneffenheden door middel van coagulatie. Deze techniek maakt gebruik van hitte, een naaldje en elektrische geleiding om plekjes, bultjes en andere oneffenheden te verwijderen. Dat klinkt misschien spannend, maar de methode is geheel veilig. Daarnaast vindt er voorafgaand aan de behandeling altijd een uitgebreid intakegesprek plaats, waarin wordt gekeken of coagulatie de beste behandeling is voor jouw huidproblemen.

Specialistische apparatuur

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van specialistische apparatuur die kleine stroomstootjes produceert. Via een klein (stomp) naaldje wordt deze stroom op de huid gebracht, precies daar waar de oneffenheden zitten. De stroom verhit vervolgens de huidafwijking, waardoor deze vernietigd wordt en door het lichaam wordt afgestoten. Er ontstaat een klein korstje die snel en vanzelf zal herstellen, waarna een egale en gladde huid achterblijft. Een groot voordeel van de behandeling is dat de verhitting heel nauwkeurig kan plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat de gezonde huid niet of minimaal wordt aangetast.

Coagulatie

Kleine, goedaardige en oppervlakkige huidafwijkingen in het gelaat kunnen behandeld worden door middel van coagulatie. Dat betekent dat de volgende huidoneffenheden goed verwijderd kunnen worden: – steelwratjes (fibromen) – ouderdomswratjes – bloedblaasjes – gerstekorrels (milia) – rode adertjes – spinnekopjes

Uitgebreid en persoonlijk advies

Omdat er tijdens de behandeling een wondje ontstaat, zal je huid ook in de dagen na de behandeling nog kwetsbaar aanvoelen. Het is daarom belangrijk dat je in de eerste dagen na de behandeling extra voorzichtig bent en de huid bijvoorbeeld niet blootstelt aan zonnebankstraling en de sauna. Ook een hete douche of een warm bad kun je beter een paar dagen vermijden. De Esthetica-specialiste zal je voorzien van uitgebreid en persoonlijk advies over de verzorging van je huid en eventuele vervolgstappen tijdens je bezoek aan de kliniek.

Gelijk resultaat

Je hoeft niet veel behandelingen te ondergaan voordat je resultaat ziet, sterker nog: al na één behandeling zie je verschil. Als de oneffenheden op een later moment terugkeren, kun je de de coagulatiebehandeling gewoon opnieuw doen. Samen zetten we ons om het beste uit jouw huid te halen.