Voelt uw huid droog en ruw aan en heeft u een trekkerig gevoel? Dan is dat vaak een teken van droogte. De natuurlijke lipiden verminderen en de huid is niet meer in een goede conditie, waardoor het vocht in de huid niet meer vastgehouden wordt. De huid krijgt gebrek aan vocht en ziet er schilferig uit.

Behandelmethode
Tijdens deze vochtregulerende behandeling krijgt uw huid vooral vocht en voeding toegediend om de droogte aan te pakken en het trekkerige gevoel weg te nemen. Het stimulerende en revitaliserende masker zorgt ervoor dat de huid na afloop van de behandeling er fris en gehydrateerd uitziet en zeer comfortabel aanvoelt.

Advies van de schoonheidsspecialiste

Uiteraard ontvangt u een huidverzorgingsadvies op maat. U weet dan wat u thuis kunt doen om ervoor te zorgen dat uw huid minder snel droog wordt en niet meer trekkerig aanvoelt. Naast een goed huidverzorgingsadvies krijgt u ook tips over voeding en leefgewoonte.

Wilt u ook weten of we u kunnen helpen tegen droge en schilferige huid neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.