“Huidoneffenheden verwijderen, Esthetica is er een specialiste in”

Huidoneffenheden, zoals steelwratjes, rode adertjes, bloedblaasje, spinnenkopjes, bobbeltjes of gerstekorrels ontsieren de huid en zijn voor veel mensen ook storend. De huid ziet er niet goed uit en het kan ook irritant zijn als je bijvoorbeeld een steelwratje steeds voelt. Huidoneffenheden komen zowel op het lichaam als in het gezicht voor. In de meeste gevallen zijn deze plekjes onschuldig en goed te verwijderen.


Welke huidoneffenheden kunnen verwijderd worden?

  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratjes
  • Bloedblaasjes
  • Milia (gerstekorrels)
  • Rode adertjes
  • Spinnekopjes

De behandeling

Esthetica is gespecialiseerd in het verwijderen van huidoneffenheden door middel van coagualtie. De storende plekjes worden vakkundig verwijderd en de huid voelt na de behandeling glad aan en ziet er egaler uit. Na één behandeling heeft u al resultaat. Het kan echter wel voorkomen dat er in de toekomst weer huidoneffenheden ontstaan die kunnen dan opnieuw behandeld worden. Hoe kleiner het plekje is des te sneller en makkelijker het verwijderd kan worden. Als er twijfels zijn over de aard van de huidoneffenheid, dan wordt u doorverwezen naar de huisarts. Veiligheid staat voorop!

Al na de eerste behandeling ziet u resultaat. Samen werken aan een mooie huid zonder huidoneffenheden.

Wilt u ook weten of we u kunnen helpen tegen huidoneffenheden neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.