Nieuw in de salon: De GeneO+ behandeling. Meer informatie

Heb jij last van zonschade? Of ervaar je pigmentafwijkingen als gevolg van hormonen, zwangerschap of bijvoorbeeld medicijngebruik? Dan is een Meline behandeling perfect voor jouw huid. Een unieke behandeling die verder gaat waar andere behandelingen stoppen. Het resultaat? Een prachtige huid, zonder pigmentafwijkingen!

Meline is dé productlijn die zich specialiseert in de zogenoemde ‘hyperpigmentatie’. Uniek hierbij is dat het niet uit maakt of het lichaam te maken heeft met directe of indirecte pigmentstoornissen. Meline is geschikt voor huidtype 1 tot en met 6, en dus voor ieder individu. Wat Meline uniek maakt is het samenspel tussen van de intensieve ingrediënten en het tranexaminezuur. Deze unieke combinatie werkt dan ook gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese.

Melanine is een stof die gemaakt wordt door pigmentcellen die kleine korreltjes pigment maken en afgeven aan de buitenste huidlaag. Door zonlicht neemt het aantal werkzame pigmentcellen toe en vervolgens wordt de huid bruin. Bij een verstoring van dit proces kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Behandeling: 60 minuten
Tarief: € 149,00


Voor en Na