Houdt uw huid gezond en jeugdig!

Deze behandeling maakt de huid steviger en vermindert de lijntjes en rimpels. Zo ga je huidveroudering en -verslapping effectief tegen. De behandeling is een veilige behandeling die daadwerkelijk het collageen in de huid stimuleert. De huid voelt weer steviger aan, doordat het hyaluronzuur-gehalte (een natuurlijk bestanddeel van de huid) weer op peil is.
“De behandeling is één van de natuurlijkste manieren om de huid te verjongen.”


De resultaten van de behandeling

  • Meer stevigheid in de huid
  • Een gladdere huid
  • Een fijne huidstructuur
  • Zorgen voor een vermindering en / of correctie van plaatelijke rimpels
  • De huid krijgt weer meer energie
  • Activeert de celdeling

De behandelmethode

Eerst reinigt de specialiste je huid grondig en maakt zij de huid glad met een peeling. Daarna volgt het ‘needlen’ van de huid met een speciale pen. De hyaluronampullen voldoen aan de strengste eisen en zijn 100% veilig. De kleine naaldjes brengen het hyaluronzuur diep in de huid en stimuleren de natuurlijke collageenaanmaak. De specialiste gebruikt afhankelijk van de huidconditie één of meer naaldjes.

Het zelf-genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de huid snel herstelt. De extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden maken de huid steviger, gladder, strakker!

Advies van de specialiste:

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met speciale producten die de huid beschermen tegen UV-stralen. De PHformula U.V. protect SPF30+ of U.V. protect SPF50+ is van essentieel belang om de huid te beschermen tegen UV-stralen.
50 ML: €45,00

Wilt u ook weten of we u kunnen helpen tegen rimpels neemt u dan contact op met ons en bel 0172 – 587643 of 06 – 24600902. Of maak nu direct online een afspraak.