Persoonlijke aandacht voor elke klant

Een mooie, gezonde huid voor iedere klant is mijn passie. Schoonheidssalon Esthetica is een moderne salon die behandelingen biedt in drie categorieën: anti-aging & huidverjonging, huidverzorging en behandelingen voor het oplossen van huidproblemen. Bij het uitvoeren van de behandelingen maak ik uitsluitend gebruik van geselecteerde producten die een goed resultaat geven en voer ik de behandelingen uit met moderne apparatuur.
Als eigenaressen en gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik al 25 jaar iedere dag bezig met het behandelen en adviseren van klanten. Als kritische specialiste houd ik mijn vakkennis up – to – date en onderzoek ik voortdurend of de technieken en producten die gebruikt worden ook daadwerkelijk het beste resultaat geven.
Zo bent u als klant verzekerd van het beste resultaat.

Uitstekende reputatie

Schoonheidssalon Esthetica heeft in al die jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Er zijn veel trouwe klanten die al jaren komen. Precies, resultaat en persoonlijk aandacht zijn kernwoorden die bij de schoonheidssalon passen. Bovendien kunt u als klant altijd rekenen op een eerlijk advies.

Welkom

Bent u op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste die met passie en deskundigheid uw huid verbetert, verzorgt of er weer jonger uit laat zien?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat ik als schoonheidsspecialiste voor uw huid kan betekenen.

Armanda Gordijn