Ben je opzoek naar een schoonheidsalon in Boskoop?

Dan ben je bij Schoonheidsinstituut Esthetica aan het juiste adres. Vlakbij Boskoop ligt het plaatsje Hazerswoude-dorp. Schoonheidssalon Esthetica is een moderne salon die behandelingen biedt die aansluiten bij de huidproblemen en wensen van de klant. Bij het uitvoeren van de behandelingen maak ik uitsluitend gebruik van geselecteerde producten die een goed resultaat geven en voer ik de behandelingen uit met moderne apparatuur.

Schoonheidssalon Esthetica heeft in al die jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Er zijn veel trouwe klanten die al jaren komen. Precies, resultaat en persoonlijk aandacht zijn kernwoorden die bij de schoonheidssalon passen. Bovendien kunt u als klant altijd rekenen op een eerlijk advies.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste die met passie en deskundigheid uw huid verbetert, verzorgt of er weer jonger uit laat zien?Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren wat ik als schoonheidsspecialiste voor uw huid kan betekenen.